Wie is Anne?

Wie is Anne?

Daar sta ik dan, alweer bezig met het 7e jaar als zelfstandig fotograaf. Mag ik genieten van deze mooie baan, waar ik gezinnen vast leg met veel liefde en passie ! Krijg ik ontzettend lieve en gezellige klanten voor mijn lens en mag ik veel gezinnetjes een aantal jaar volgen.

Dat is misschien nog wel het leukste van alles. “Dat ik de kleinste wondertjes op aarde mag vastleggen en dat je ze ook nog elk jaar verder ziet opgroeien ook!”

Op mijn social media kanalen hebben jullie het al kunnen volgen en ben ik samen met mijn grootste steun en toeverlaat in verwachting van ons eigen kleine wonder welke wij in juni 2019 verwachten. In de maanden mei t/m juni ben ik niet beschikbaar, maar als alles goed gaat ben ik in augustus weer paraat om mooie shoots te plannen.

Zoals vele van jullie weten is mijn specialisatie gelegd op “alles rondom jonge gezinnen”. Fotografeer ik veel al zwangerschap shoots, gooi ik mijn complete passie en spontaniteit in het fotograferen van een familie. En het mooiste van alles mag ik genieten van het mooiste wonder op aarde. Het vastleggen van vele pas geboren kindjes.

Dit blijft speciaal en elke keer opnieuw een mooie uitdaging. Elk kindje is anders en alles veranderd zo snel. Een newbornshoot is en blijft een prachtige mogelijkheid, om alles wat zo snel voorbij gaat op een bijzondere pure manier vast te leggen.

“Puur en tijdloos, dat is wat ik mooi vind.” Niet alleen mooie foto’s voor nu, maar ook prachtige herinneringen voor later!

Ik ben een mensen mens, geniet van de interactie samen met mijn klant en kan ze daarbij iets waardevols terug geven. Tijdens mijn fotosessies maak ik er een feestje van en laat het moment zijn zoals die is. Ga voor spontaniteit in mijn foto’s, waarbij mijn klant zichzelf mag zijn als zijn pure Ik!

Inge_Pieck_Fotografie-16