Prijzen Familie, Kids en Portret

Prijzen Familie, Kids en Portret

 

Er zijn natuurlijk oneindig veel redenen om foto’s te laten maken: als cadeau voor opa en oma, een mooi Vader- en/of Moederdag cadeau, een mooi  groot canvas voor aan de muur.  En het allerbelangrijkst, de mooie momenten van nu zijn de waardevolle momenten voor later. Willen jullie nou een familie shoot of leuke spontane foto’s van de kinderen laten maken? Maak een keuze uit de verschillende opties. Mail of bel even voor een afspraak, zodat we samen kunnen kijken naar een geschikte datum.

Veel speelse kinderen? Of houden jullie wel van spontane foto’s? TIP: Boek een mooie buiten shoot. Ik hou wel van die mooie speelse en spontane beelden.

Investering:

Buiten shoot
(1-4 personen)  € 115,00 (incl. BTW)
– 25 beelden in lage resolutie digitaal

Studio Shoot
(1-4 personen)  € 150,00 (incl. BTW)
– 25 beelden in lage resolutie digitaal

Meerprijs extra personen:          € 8,50 p.p.
KM vergoeding buiten Uden:     € 0,25 ct. p. km.
Zondag toeslag:                             € 20,00

Lage resolutie VS hoge resolutie: De lage resolutie bestanden zijn geschikt voor eigen gebruik en voor afdrukken t/m 10×15 cm. De hoge resolutie bestanden zijn geschikt om af te drukken op elk gewenst formaat.

# Nadat de uiteindelijke selectie foto’s is gekozen, is het mogelijk om hoge resolutie bestanden, foto afdrukken, fotoboeken en/of andere producten te bestellen. Voor de prijzen kunt u mailen naar anne@anneverhoeven.com