PRIJZEN

PRIJZEN

NEWBORN

Staan jullie op het punt om straks papa en mama te gaan heten? Worden jullie ouders van een prachtig nieuw wondertje? Ik kom graag bij jullie thuis om deze bijzondere shoot vast te leggen. Boek deze shoot al tijdens je zwangerschap, dan kom ik binnen 20 dagen bij jullie thuis fotograferen.

Zwangerschap en Combi

Van harte gefeliciteerd, een kleintje opkomst ! Wilt u graag foto’s laten maken van uw prachtige buik? De shoot word gepland tussen de 32 en de 38 weken van de zwangerschap. Zorg dat je vroegtijdig een afspraak maakt, zo bent u verzekerd van een plekje.

Familie, Kids en Portret

Er zijn natuurlijk veel redenen om mooie foto’s te laten maken bijvoorbeeld, van de hele familie, jullie gezin of als cadeau met een mooi resultaat aan de muur.  Maar het allerbelangrijkst, de mooie momenten van nu zijn de waardevolle momenten voor later.

Cake Smash

Willen jullie als ouders het fantastische moment laten vastleggen van jullie kleine met hun 1e taart? Foto's voor hun 1e verjaardagskaart of voor in het plakboek? De Cake Smash is daarvoor ideaal. De kleintjes gaan vaak helemaal los en genieten volop!