Een tijdje geleden werd ik benaderd door het bedrijf “Fotofabriek.nl”. Een mooi bedrijf waar je op een handige manier met je eigen foto’s verschillende fotoproducten kunt bestellen. Ze hebben een mooi breed assortiment waar je uit kunt kiezen. Niets is te gek! Van een mooi gepersonaliseerde agenda, cadeautjes, wanddecoratie en verschillende soorten fotoalbums. En dat laatste daar mocht ik een mooi exemplaar van testen. Een mooi hardcover fotoalbum, waarbij je alles zelf kunt ontwerpen via een handige software.


Van Job zijn cakesmash had ik een hele hoop foto’s, waar ik nog niets mee had gedaan. Een uitgelezen kans om daar dus verandering in te brengen! Ik ging aan de slag op https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/ en met hun handige software was de klus snel gepiept. Naast de standaard opties is het mogelijk om tegen bijbetaling je album nog meer te upgraden, zodat je album er tip top uit ziet. Het ook mogelijk om te kiezen voor een linnen of leren kaft. En om het album als een cadeau aan iemand te geven, kan je het zelfs laten inpakken! Ik ontwierp het album met de standaard opties (https://www.fotofabriek.nl/producten/fotoboeken/hardcover/) en na een snelle levering had ik het album na drie werkdagen al in huis.


En wat een mooi album voor een leuke prijs! Het album heeft mooie heldere kleuren en een stevige kaft. Een leuke tip voor als je voor een relatief goedkope prijs een leuk album wilt laten maken. Er zit voor mij een minpunt aan het album. De bladzijdes waren dunner dan ik had verwacht, wat ik persoonlijk niet ideaal vind. Op de website hebben ze ook de optie voor fotoboeken vlakliggend, waarbij standaard de bladzijdes steviger zijn. Dit zou meer mijn voorkeur hebben. Gezien de kwaliteit van het hardcover album welke ik mocht ontvangen, ga ik zeker het vlakliggende boek nog eens bestellen.


Dit artikel is natuurlijk gesponsord, maar de laatste tijd ontvang ik regelmatig de vraag of ik tips heb om kwalitatief leuke fotoproducten te bestellen en daarom leek het mij zeker leuk om dit bedrijf (https://www.fotofabriek.nl) met jullie te delen.


Liefs, Anne