Veel gestelde vragen

Wanneer plan ik mijn shoot in?

Zwangerschap- en newbornshoots: Zwangerschapshoots plan ik in tussen de 32-37 weken van de zwangerschap. Een newbornshoot wordt ingepland binnen de 5-25 dagen na de geboorte. Ik raad het aan om jouw zwangerschap- en newbornshoot in te boeken aan het begin van jouw tweede trimester. Jouw uitgerekende datum komt onder voorbehoud op mijn planning, zodra de baby is geboren, bepalen we samen de ideale datum van de newbornshoot.

Babyshoot: Een kindje is altijd leuk om te fotograferen! Voor meer variatie in de shoot is het fijn als een kindje goed op zijn/haar buik kan liggen en voldoende het hoofdje omhoog kan houden.

Familie- kindershoots: Het is altijd mogelijk een familie- kindershoot in te plannen. Mijn voorkeur heeft zo snel mogelijk, zodat je in elk geval verzekerd bent van een plekje. Graag een shoot op de paarse heide? Dit is enkel mogelijk in augustus.

Lifestyleshoot: Wil jij een fijn ongedwongen shoot thuis in eigen omgeving? Voor deze shoot heb ik daglicht nodig. Neem vrijblijvend contact met me op dan kijken we samen even naar de mogelijkheden.

Wat zit er precies bij de shoot inbegrepen?

Na de keuze voor "PUUR" of "BIJZONDER" is het belangrijk om te bedenken hoe je de foto's op een tastbare manier wil bewaren. Dat kan door een keuze te maken uit één van de pakketten; omarm, liefdevol of onvoorwaardelijk.

Het is niet mogelijk om alleen een shoot te plannen, het is altijd in combinatie.

Waar vinden de shoots plaats?

Jullie kindje en kersverse gezinnetje fotograferen we thuis bij jullie in eigen omgeving. Mocht je twijfelen of jullie huis hiervoor geschikt is i.v.m. weinig daglicht mag je dit altijd even aangeven bij de reservering. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Zwangerschap-, gezin- en familie-shoots fotografeer ik op een mooie buiten locatie in Uden en omgeving. Ook is er de mogelijkheid de shoot in de fotostudio te plannen met en zonder daglicht.

Graag de wens voor een andere locatie? We kunnen altijd kijken naar de mogelijkheden.

Wat raad je aan qua kleding tijdens de shoot?

Zodra de shoot is gereserveerd ontvang je van mij een uitgebreide omschrijving met tips & tricks. In deze omschrijving heb ik ook leuke kleding tips toegevoegd.

Binnen welke periode vind de newbornshoot plaats?

Pasgeboren baby's fotografeer ik voor een echte newbornshoot binnen de 25 dagen oud. Zij zijn dan het best te positioneren en slapen nog veel. Zo kunnen we heel fijn en ontspannen mooie pure foto's maken van jullie kindje,

Met een lifestyle shoot is het mogelijk de shoot later te plannen, deze fotografeer ik in de eerste 6 weken na de geboorte.

Follow me on Instagram