+ 10 jaar

Meer dan 10 jaar ervaring

in familie- en kinder-fotografie.

+ 2000

Fotografeerde door de jaren heen

meer dan 2000 fotoshoots.

+ 2000

Fotografeerde door de jaren heen

meer dan 2000 fotoshoots.

“Het is mijn passie om jonge gezinnen te helpen met het vastleggen van mooie herinneringen. Foto's waarbij je de liefde voelt, kindjes ziet opgroeien en details bewaard blijven van momenten die erg snel voorbij gaan.”

Het gezicht bij de foto's


Hallo, leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website. Ik zal mij eerst even voorstellen, uiteraard met wat persoonlijke foto's. Als fotograaf kan je hierin natuurlijk niet achter blijven! Ik ben Anne, 31 jaar, geboren in februari en mama van ons zoontje Job en dochtertje Kiki. Sinds januari 2013 ben ik werkzaam in mijn eigen bedrijf. Ik geniet het meest van het vastleggen van alles rondom jonge gezinnen, waarbij mijn specialisatie ligt op het fotograferen van baby's. Daarbij geef ik mijn klanten graag.....

Lees meer

“In augustus is Anne bij ons thuis geweest voor het maken van foto's toen onze dochter 12 dagen oud was. Al voorafgaand merkten we een hele fijne manier van communicatie en ging het plannen van de afspraak supervlot. Vanaf het eerste moment dat Anne er was, waren we op ons gemak. Waar we eerst nog wat zorgen hadden of ons meisje wel stil zou willen liggen en of het wel zou gaan lukken, nam Anne deze meteen weg. Ze heeft prachtige foto's gemaakt, supercreatieve ideeën en is ontzettend goed met baby's.”

Volg jij mij al op Instagram?