Wanneer kan ik het best mijn shoot inplannen?

Zwangerschap- en newbornshoots: Zwangerschapshoots plan ik in tussen de 32-37 weken van de zwangerschap. Een newbornshoot wordt ingepland binnen de 5-25 dagen na de geboorte. Ik raad het aan om jouw zwangerschap- en newbornshoot in te boeken rond jouw tweede trimester. Jouw uitgerekende datum komt onder voorbehoud op mijn planning, zodra de baby is geboren, bepalen we samen de ideale datum van de newbornshoot.

Babyshoot: Een kindje is altijd leuk om te fotograferen! Voor meer variatie in de shoot is het fijn als een kindje goed op zijn/haar buik kan liggen en voldoende het hoofdje omhoog kan houden.

Familie- kindershoots: Het is altijd mogelijk een familie- kindershoot in te plannen. Mijn voorkeur heeft zo snel mogelijk, zodat je in elk geval verzekerd bent van een plekje. Graag een shoot op de paarse heide? Dit is enkel mogelijk in augustus.

Lifestyleshoot: Wil jij een fijn ongedwongen shoot thuis in eigen omgeving? Voor deze shoot heb ik daglicht nodig. Neem vrijblijvend contact met me op dan kijken we samen even naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de prijzen en werkwijze?

Volg jij mij al op instagram?