“Een stukje over mij. Ik kijk er naar uit
om jullie te leren kennen!”

Wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website. Ik zal mij eerst even voorstellen, uiteraard met wat persoonlijke foto's. Als fotograaf kan ik hierin natuurlijk niet achter blijven! Ik ben Anne, 32 jaar, geboren in februari en mama van onze zoon Job ('19) en dochter Kiki ('21). Nu ongeveer iets minder dan de helft van mijn leven vond ik de liefde bij Sjoerd. Wij wonen samen in het hart van het gezellige Uden waar wij samen wonen met ons gezin, de hond Frits en poes Smiley.


Sinds januari 2013 ben ik werkzaam in mijn eigen bedrijf. Ik geniet van het vastleggen van alles rondom jonge gezinnen, waarbij mijn specialisatie ligt op het fotograferen van baby's. Daarbij heb ik een nieuwe passie gevonden om zelfstandig ondernemers te helpen met beeld uitdragen van zichzelf en hun bedrijf dat hun nauw aan het hart ligt. Met passie een verhaal vertellen, waarin je opzoek gaat naar wie die persoon precies is en hoe je dit met de juiste details tot een mooi beeld kunt brengen. Waarin zij zichzelf herkennen en met deze beelden ook de juiste klant kunnen aantrekken.


Het liefst maak ik pure foto's, gewoon zoals het is! Vanuit daar is ook mijn bedrijf "Puur Beeld!" geboren. Dat is ook wie ik ben: enthousiast, recht voor zijn raap en ik doe alles op gevoel.

Daarnaast ben ik een echt mensen mens en gek op dieren. Ik maak graag een mooie wandeling met de hond of trek er graag lekker op uit, alleen of met een vriendin, voor een buitenrit te paard.

Een bezig bijtje en bovenal lekker creatief, dat is helemaal wat bij mij hoort. Er zijn weinig momenten waarbij ik de agenda echt even leeg heb en dat is dan ook wel meteen mijn grootste valkuil 🤭.

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, in mijn werk, met de kids of in het bakken van mooie taarten voor de verjaardagen of voor een leuke cakesmash shoot.


Met ons gezin ga ik graag de hort op, samen even in een andere omgeving en mooie herinneringen maken. Het is een droom om samen ooit met de camper door Italië te reizen.

Mooie stadjes en natuur bezoeken, ijsjes eten en boven alles veel avonturen beleven.

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen!

Veel liefs, Anne