“Het is mijn passie om jonge gezinnen te helpen met het vastleggen van mooie herinneringen. Foto's waarbij je de liefde voelt, kindjes ziet opgroeien en details bewaard blijven van momenten die erg snel voorbij gaan.”

Hallo, leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website. Ik zal mij eerst even voorstellen, uiteraard met wat persoonlijke foto's. Als fotograaf kan je hierin natuurlijk niet achter blijven! Ik ben Anne, 32 jaar, geboren in februari en mama van ons zoontje Job en dochtertje Kiki. Sinds januari 2013 ben ik werkzaam in mijn eigen bedrijf. Ik geniet het meest van het vastleggen van alles rondom jonge gezinnen, waarbij mijn specialisatie ligt op het fotograferen van baby's. Daarbij geef ik mijn klanten graag een tastbare herinnering welke niet alleen mooi is voor nu, maar ook voor later.

Het liefst maak ik pure foto's, gewoon zoals het is! Vanuit daar is ook mijn bedrijf "Puur Beeld!" geboren. Dat is ook wie ik ben: enthousiast, recht voor zijn raap en ik doe alles op gevoel. Daarnaast ben ik een echt mensen mens en gek op dieren. Bij ons thuis is het ook een heerlijke beestenboel met hond Frits en poes Smiley. Frits neem ik ook graag mee tijdens een ontspannen buitenrit te paard. Ik trek er graag met mijn vriend Sjoerd en/of met vrienden op uit om buiten de deur te eten, maar kan ook enorm genieten van een zelfgemaakt diner (door mijn hobbykokkie Sjoerd dan..), waar iets meer liefde in is gestopt dan de doordeweekse kost. Ik hou dus zelf niet echt van koken, dat begrijp je, haha. Bakken vind ik overigens veeeel leuker !

Ik kijk er naar uit om jullie liefde vast te leggen !

Veel liefs, Anne