Prijzen

“Omdat je liefde in een doosje wilt doen en wilt bewaren, herinneringen wilt vereeuwigen en al het bijzondere wilt laten zien zoals jij het ziet.. PUUR!”

Het doel van PUUR BEELD fotografie is: op een ongedwongen, spontane manier fotograferen, waardoor ik jou kan verrassen met oprechte en pure beelden. Je bent hiervoor bij mij aan het juiste adres. Er kan gekozen worden uit één van de onderstaande shoots.

"PUUR"

"PUUR" is voor alle mogelijke shoots.
Denk hierbij aan: zwangerschap, kinderen, gezin en familie (tot 10 personen).

Deze shoot is inclusief:
* 30 hoge resolutie bestanden, zorgvuldig na bewerkt in kleur en zwart-wit
*harmonica boekje 8x8 cm


€ 347

"GELIEFD"

"GELIEFD" is geschikt voor het fotograferen van jullie pasgeboren baby.


Deze shoot is inclusief:
* 25 hoge resolutie bestanden, zorgvuldig na bewerkt in kleur en zwart-wit
*harmonica boekje 8x8 cm


€ 347

"BIJZONDER"

"BIJZONDER" is geschikt voor de combinatie van zwangerschap en newborn.

Bij deze prijs is inbegrepen:
* Zwangerschapsshoot incl. 15 hoge resolutie bestanden in kleur en zwart-wit
* Newbornshoot incl. 25 hoge resolutie bestanden in kleur en zwart-wit


€597

  • Een grotere familie? Vanaf 11 personen vraag ik €7,50 p.p. extra.
  • Buiten Uden? Ik reken dan 0,35 ct. per km. Reistijd langer dan één uur, ik vraag dan €15 per reis uur extra.
  • Plaats een recensie via Google en ontvang één digitale foto extra
  • Plaats een recensie via Facebook en ontvang één digitale foto extra.

Bij het maken van de keuze voor ""PUUR", "GELIEFD" of "BIJZONDER" zijn uiteraard inbegrepen: een telefonisch kennismakingsgesprek, de voorbereidingen vanuit PUUR BEELD, volle aandacht en tijd tijdens het fotograferen en voor het zorgvuldig nabewerken van de fotosessie.

"Maak zelf een keuze uit een grove selectie beelden."

Wanneer jouw fotosessie is gefotografeerd, krijg je binnen 2 weken toegang tot je eigen afgesloten cliënt-portaal. Hier kan je de foto's bekijken en zelf een keuze maken uit veel beelden.

Wanneer jij jouw selectie hebt gemaakt, ontvang je de foto's zo snel mogelijk.


LET OP! Na jullie bestelling blijft de grove selectie nog één maand online staan voor eventuele bijbestellingen. Daarna worden de niet bestelde foto's verwijderd. Jullie uiteindelijke foto's blijven bewaard tot één jaar na de fotosessie.

Prijzen extra foto's:

  • 1 digitale HR foto = €12,50
  • 5 digitale HR foto's = €50
  • 10 digitale HR foto's = €90
  • 20 digitale HR foto's = €120
  • 25 digitale HR foto's = €145

Overige extra opties:

Ben jij verliefd geworden op het resultaat en wil jij deze herinnering graag op een tastbare manier bewaren? Dat kan door een keuze te maken uit één van de onderstaande opties. Wil jij de foto('s) op een andere manier tastbaar maken?

Ik kijk dan graag met je mee naar de mogelijkheden.

"OMARM"

# MINI album
- Klein maar fijn, 18x13cm
- Keuze uit een selectie kleuren
- incl. 8 spreads (16 bladzijdes)


€ 65

"LIEFDEVOL"

# Hardcover album
- 20x20 of 30x20cm
- Inclusief maximaal 15 spreads (30 pagina's)


€130

"ONVOORWAARDELIJK"

# Luxe album linnen
- 20x20 cm
- Met bewaarbox
- Keuze uit een selectie kleuren
- Eigen tekst op de cover en de bewaarbox
- Inclusief maximaal 15 spreads (30 pagina's


€ 245


De foto producten zijn in overleg ontworpen en worden naar wens opgemaakt. Het gehele assortiment is met zorg uitgekozen, geheel in de stijl en smaak van PUUR BEELD. Alle producten worden gemaakt in internationale vaklabs en zijn van hoogwaardige kwaliteit met jarenlange garantie.


Graag een shoot inplannen?

Veel gestelde vragen

Wanneer plan ik mijn shoot in?

Zwangerschap- en newbornshoots: Zwangerschapshoots plan ik in tussen de 32-37 weken van de zwangerschap. Een newbornshoot wordt ingepland binnen de 5-25 dagen na de geboorte. Ik raad het aan om jouw zwangerschap- en newbornshoot in te boeken rond jouw tweede trimester. Jouw uitgerekende datum komt onder voorbehoud op mijn planning, zodra de baby is geboren, bepalen we samen de ideale datum van de newbornshoot.

Babyshoot: Een kindje is altijd leuk om te fotograferen! Voor meer variatie in de shoot is het fijn als een kindje goed op zijn/haar buik kan liggen en voldoende het hoofdje omhoog kan houden.

Familie- kindershoots: Het is altijd mogelijk een familie- kindershoot in te plannen. Mijn voorkeur heeft zo snel mogelijk, zodat je in elk geval verzekerd bent van een plekje. Graag een shoot op de paarse heide? Dit is enkel mogelijk in augustus.

Lifestyleshoot: Wil jij een fijn ongedwongen shoot thuis in eigen omgeving? Ik fotografeer met daglicht. Twijfel je of er voldoende licht huis aanwezig is? Neem vrijblijvend contact met me op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wanneer ontvang ik de foto's?

Wanneer jouw fotosessie is gefotografeerd krijg je binnen 1,5 week toegang tot je eigen afgesloten cliënt portaal. Hier kan je de foto's bekijken en zelf een keuze maken uit vele beelden.

Wanneer jij jouw selectie hebt gemaakt zijn de foto's klaar binnen 3 weken.

Waar vinden de shoots plaats?

Jullie kindje en kersverse gezinnetje fotograferen we thuis bij jullie in eigen omgeving. Mocht je twijfelen of jullie huis hiervoor geschikt is i.v.m. weinig daglicht mag je dit altijd even aangeven bij de reservering. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Zwangerschap-, gezin- en familie-shoots fotografeer ik op een mooie buiten locatie in Uden en omgeving. Ook is er de mogelijkheid de shoot in de fotostudio te plannen met en zonder daglicht.

Graag de wens voor een andere locatie? We kunnen altijd kijken naar de mogelijkheden.

Wat raad je aan qua kleding tijdens de shoot?

Zodra de shoot is gereserveerd ontvang je van mij een uitgebreide omschrijving met tips & tricks. In deze omschrijving heb ik ook leuke kleding tips toegevoegd.

Binnen welke periode vind de newbornshoot plaats?

Pasgeboren baby's fotografeer ik voor een echte newbornshoot binnen de 25 dagen oud. Zij zijn dan het best te positioneren en slapen nog veel. Zo kunnen we heel fijn en ontspannen mooie pure foto's maken van jullie kindje,

Met een lifestyle shoot is het mogelijk de shoot later te plannen, deze fotografeer ik in de eerste 6 weken na de geboorte.