Eindelijk was het dan zover... Het was de grote dag waar ze zo lang op hebben gewacht! Eerder dit jaar kon deze dag vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan; de bruiloft werd verzet. In augustus mocht hun dag gelukkig tóch doorgang vinden en alweer mocht ik bij een belangrijk moment in hun leven aanwezig zijn! Hoe bijzonder is dat?! Na het fotograferen van beide zwangerschappen en na het vastleggen van de newbornshoots van de kindjes, mocht ik nu ook hun grote dag fotograferen. Je begrijpt wel dat ik minstens zo blij als dit bruidspaar was, toen duidelijk werd dat deze datum níet in het water viel. Medelijden heb ik wel met alle bruidsparen van wie hun bruiloft eerder dit jaar niet door heeft kunnen gaan, zij hebben deze dag nu wellicht opnieuw moeten afzeggen. Ik hoop oprecht dat jullie grote dag op een later moment dubbel en dwars kan worden ingehaald.

 

Dit mooie bruidspaar had wel geluk, weliswaar vierden zij hun grote dag in een enigszins aangepaste vorm, maar dat mocht de pret absoluut niet drukken. Wat was het een mooie dag! Het weer was prachtig op een "kleine" mega bui na, maar na een spetterende regendans van de kids was ook deze heel snel verdwenen. Ik had afgesproken dat ik in de ochtend zou beginnen, zo kon ik nog net een stukje van de finishing touch van het momentje met de kapster vastleggen. Heerlijk om op zo'n dag binnen te komen; iedereen is in rep en roer... Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en je voelt dan toch een klein beetje de "stilte voor de storm" ontstaan, haha. En precies wanneer ik dat voel, ga ik aan! Heerlijk mee in de flow. ‘Kom maar op, laat het allemaal maar gebeuren.’ Toen ik vroeger in de horeca werkte, had ik dat ook altijd. Laat mij maar lekker gas geven, daar ging ik destijds en daar ga ik vandaag de dag nog steeds het beste op!

 

Voordat Jennifer haar prachtige jurk aantrok, ging ik nog snel even een blokje om. Ik ging langs Martijn en legde zijn aankleedmoment vast. Wát een pak, zo mooi! Om het nog maar even niet over de schoenen te hebben…!

Tegelijkertijd hing de prachtige jurk van Jennifer al klaar, ik wist zeker dat deze haar prachtig zou staan… Niets te veel gezegd hoor,  wat een plaatje!

 

Tot in de avonduurtjes mocht ik aanwezig zijn en ik fotografeerde naast de ceremonie, ook het bruidspaar alleen en ik legde het bruidspaar vast tijdens het uitspreken van de mooie woorden in het samenzijn van hun gezelschap.

 

Een aantal foto's van deze dag mag ik met jullie delen, veel kijkplezier!