Ik wilde graag iets nieuws met jullie delen. Via mijn Insta Stories deelde ik met jullie al dat ik met iets nieuws bezig was. Ik vroeg jullie: zal ik dit met jullie delen of niet? En willen jullie het ook horen, als het niets met baby's en families te maken heeft? "Ja zeker doen!", antwoorden jullie massaal...

En dat ga ik doen! Ik wil namelijk heel graag met jullie delen dat er wat nieuws op de planken ligt. Betekent dit nou dat ik ga stoppen met de rest? Nee, absoluut niet. Maar hoe mooi zou het zijn, om mijn focus en de lijn in mijn merk volledig te laten draaien om dat waar het voor mij echt om gaat? Dat is namelijk; "de herinnering." Al een aantal keer heb ik voor mijn klanten een waardevolle herinnering mogen maken en daarbij een kijkje mogen nemen binnen de afscheids-/uitvaartfotografie. Dit werk heeft mij ontzettend geraakt. Het is mooi en fijn om met mijn werk mensen steun te kunnen geven. Zo geef ik ze iets tastbaars om naar terug te kijken, het is namelijk iets wat zij niet meer over kunnen doen. Mijn specialisatie wil ik dan ook heel graag uitbreiden.

Hoe mooi zou het zijn om de cirkel rond te maken? Zo nuchter ben ik dan ook wel weer. Iedereen heeft vast iemand dierbaars in zijn of haar omgeving verloren en had graag nog een verlenging gehad van het afscheid, iets om even naar terug te kijken en daar steun uit te halen. Ik zou het heel waardevol vinden als ik jullie juist deze herinnering zou kunnen geven.

Om eerlijk te zijn staat het nog een klein beetje in de kinderschoenen. Gezien het toch een heel andere tak van fotografie is, heb ik een aparte website aangemaakt, namelijk: uitvaartfotografieuden.nl. Omdat het wat lastiger is om deze kostbare foto's te delen, is deze website nog niet online. Deze foto's zal ik dus niet gaan delen op "Puur Beeld!"

“Ook bij deze fotografie kan ik het laten zijn, zoals het is, op de achtergrond, "PUUR" en oprecht. Want dat is natuurlijk waar het voor mij uiteindelijk ook echt om gaat...”

Volg jij mij al op instagram?