Een aantal maanden geleden, november om precies te zijn.. Kreeg ik de eer om het kleine wondertje van een oud klasgenoot op de foto te zetten. Daar ging ik dan op naar Anneke! Wij hadden elkaar heel wat jaartjes niet gezien, dus echt heel tof om bij te kletsen en te zien hoe ze woont. Ook zo leuk en een beetje vereerd dat ze mij dan voor deze shoot vraagt! Zij hadden de wens om hun kersverse gezinnetje op een lifestyle manier vast te laten leggen. Fijn zoals het is, in eigen omgeving. En ik kan je vertellen.. Hun eigen omgeving was een cadeautje voor mij als fotograaf. Er was een heel tof hoekje met een groot fotogeniek raam en het perfecte licht op dat moment. Mijn geluk kon niet op en ik kon gewoon niet stoppen met schieten.

Ik deel er vast een paar hieronder, kijk maar mee!

Bij een lifestyle shoot mag het heerlijk zijn zoals het is. Het liefst laat ik het gewoon gebeuren. We zoeken het beste plekje in huis en maken er samen een feestje van. Heerlijk ongedwongen spelen we met papa of met mama, knuffelen er op los, stoeien of lezen we samen een leuk boek. Fotograferen we samen in het mooiste licht je zwangere buik en de bijzondere tijd waarin jullie nog eventjes met z’n tweetjes zijn. Of leggen we de allermooiste momenten vast van jullie kersverse gezin.

Tijdens een lifestyle shoot ben ik niet te stoppen. Ik fotografeer het liefst alles wat ik zie en geniet van de kleinste dingen die juist zo bijzonder zijn. Weet jij nog een paar zwijmel momentjes uit jullie kraamtijd? Het knijpen van een heel klein handje in je vinger. Een trotse broer of zus die voor het eerst jullie nieuwe gezinslid vasthoudt of vol overgave knuffelt. De rust momentjes met mama tijdens een voeding aan de borst. Heerlijk knuffelen met een klein hummeltje opgekruld op je borst voor de televisie. Het vastpakken van dat kleine handje om je vinger tijdens het geven van de fles. Oké deze had ik al een soort van genoemd, maar laten we duidelijk zijn over wat ik het aller schattigst vond! En zou kunnen we nog even doorgaan.

Het fotograferen van een lifestyle shoot in jullie eigen omgeving geeft een mooie weerspiegeling van hoe het was op dat moment. Maak mooie herinneringen! Niet alleen voor nu, maar ook voor later....

Liefs, Anne

Op deze foto's rust copyright. Het is in geen geval toegestaan deze foto's te gebruiken!©AnneVerhoevenPhotography